Hirdetés

Boldog Karácsonyt!

2017. 12. 23.
Boldog Karácsonyt!

Egy sikeres éven vagyunk túl. Eljött az idő egy óriási KÖSZÖNÖMRE minden olyan felhasználónknak, aki valamilyen formában kivette részét a munkából! Veletek közösen Európa legnagyobb nyitvatartási órákat listázó adatbázisát építettük fel. Nélkületek nem tartanánk ott, ahol ma vagyunk! A nyitvatartas24.hu és az oeffnungszeitenbuch.de egy 12 országot átkaroló internetes vállalkozássá vált. A cég többek között Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Ausztriában, Egyesült Államokban, Angliában, Lengyelországban, Thaiföldön és Svájcban van jelen Magyarország mellett. 2017-ben Thaifölddel és Törökországgal bővítettük az offnungszeitenbuch.de nemzetközi hálózatát. Havonta több mint 10 millió személy használja ki a lehetőséget, hogy üzletek és hatóságok nyitvatartása felől tájékozódjon és több mint havi 15 millió oldalletöltést regisztrálunk világszerte.

A Ti szorgalmas munkátok nélkül mindez elképzelhetetlen lenne! A temérdek új bejegyzés mellett az év során számos hasznos javaslatot is kaptunk Tőletek, amiért szintén hálás köszönettel tartozunk!

A nyitvatartási adatokat listázó honlapok mellett az idei évben a nyelvek terén is terjeszkedésbe kezdtünk. Apró kis internetes honlapgyűjeményünket gyarapítja Európa egyik legnagyobb online szótára, a Woxikon is :-). A Woxikon 26 országban érhető el és fordítás mellett szinoníma, idézet és közmondás adatbázist kínál a sok más kiegészítő funkció mellett.

Reméljük a következő években is együtt tudunk dolgozni és izgatottan várjuk mit hoz a következő év.

Minden Kedves Felhasználónknak Kellemes Ünnepeket és Egészségben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk 2018-ban is!

A Nyitvatartas24.hu Csapata

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés