Hirdetés

Dinamikusan növekszik Magyarország legnagyobb nyitva tartást és elérhetőséget listázó oldala

2018. 02. 23.

A Nyitvatartas24.hu megállíthatatlan. A 2014 novemberi indulás óta a honlap Magyarország leglátogatottabb üzletek és hatóságok nyitva tartását és elérhetőségét listázó oldala. Az Alexa friss rangsorolása szerint Magyarország 693. leglátogatottabb oldala.


Rövid kis bejegyzésünkben a számokkal szeretnénk foglalkozni és bemutatni, mekkora utat tett meg az oldal 2014 óta. Lássuk is a számokat!

 


  • több mint 9.8 millió megtekintés 2014. novembere óta
  • 15 millió oldalletöltés
  • az oldalletöltés szám folyamatosan nő

 

Nyitvatartas24.hu látogatószám 2014 novembere óta

 

  • januárban 680 000 látogató
  • januárban 860 000 oldalletöltés
  • 637 158 üzlet és hatóság elérhetősége és nyitva tartása lett rögzítve az évek során, amelyből 592 710 nyilvános (a többi törlésre került)
  • 7 456 regisztált felhasználó van a honlapon
  • 2014 novembere óta 22 481 980 forintot fizetett ki a honlap felhasználóinak

 

A honlap egyben az Oeffnungszeitenbuch.de honlapcsalád tagja, amely több mint 12 országban van jelen, köztük Magyarországon is (országok: Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Törökország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Lengyelország és Thaiföld).

 

A dinamikus növekedés nem jöhetett volna létre a dedikált adatbejegyző és moderátor csapat nélkül, akik folyamatosan új üzletekkel bővítik az adatbázist. Bár sokan érezhetik, hogy egyre kevesebb az olyan új üzlet, amit fel lehet vinni az oldalra, azért még bőven van bejegyezhető adat mindazoknak, akik így szeretnék kiegészíteni jövedelmüket, nyugdíjukat egy kis mellékessel.

 

És ez még nem minden! A Nyitvatartas24.hu listázó oldala, pontosabban az adatbázisa, folyamatos karbantartásra szorul, ezért hamarosan már azért is kifizetésben részesülnek a felhasználók, ha a már bejegyzésre került adatokat frissítik! Pontos részletekkel és dátumokkal még nem szolgálhatunk, de minden felhasználónk e-mailben és Facebook értesülni fog az új lehetőségről. Kövessétek Facebook oldalunk, töltsétek le a mobilos változatot, hogy első kézből szerezzetek tudomást az újdonságokról.

Facebook: https://www.facebook.com/nyitva24/

 

Mobilos változat Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.nyitvatartas24.android&hl=hu

 

Köszönjük minden felhasználónknak a kitartó bizalmat és reméljük, a jövőben is együtt tudunk növekedni!

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés