Hirdetés

1.500 forint extra bónusz az új bejegyzőknek

2015. 10. 24.
A Nyitvatartas24 hatalmas sikernek örvend. Egyre több magyar használja szolgáltatásunkat, hogy informálódjon az üzletek nyitvatartási idejéről. Az elmúlt 30 napban több mint 220.000 felhasználó látogatta meg az oldalunkat. Természetesen szeretnénk fejleszteni a szolgáltatásunkat és ennek érdekében bővítenénk a nyitvatartási idők számát a jegyzékünkben. Ezért új bejegyzőket keresünk és 1.500 forint extra bónuszt kínálunk minden új felhasználónak aki legalább 50 bejegyzést elküld.Íme, ez hogyan működik:

Regisztrálj ma és keress 1.500 forint extra bónuszt az első 50 bejegyzéseddel. Csak küldj egy e-mailt amint elküldted az első 50 bejegyzésedet. Vagy lépj velünk kapcsolatba az új facebook oldalunkon. Mi gyorsan leellenőrizzük a bejegyzéseidet és 1.500 forintot jóváírunk a számládra.

Bejegyzéseidért természetesen nem csak az extra bónusz jár, hanem a szokásos jutalék is. 20 forintot fizetünk minden egyes bejegyzésért. Tehát az 50 elküldött bejegyzésért 2.500 forintot fizetünk ki neked. A kifizetéseket PayPalon és Skrillen keresztül végezzük és garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

Regisztráció


Bővebb információ

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés