Hirdetés

McDonald’s nyitvatartás a Nyitvatartás24 oldalon: „Eszünk egy mekit?”

2017. 01. 23.
Nyitvatartas RaiffeisenMi sem szolgálja jobban olvasóink kényelmét, mint egy Magyarország teljes területét lefedő McDonald’s nyitvatartás. Az ikonikus amerikai franchise és étteremlánc már 1988 óta jelen van Magyarországon és csak bővül!A Nyitvatartás24 csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy naprakész információkkal lássa el a honlapunkra látogatókat. Legyen akár szó orvosok rendelési idejéről, autószalonok vagy épp éttermek elérhetőségéről és nyitvatartásáról.

McDonald’s M betűjét vagy Ronald McDonald bohócát kapásból felismeri bárki és tudja, mikor betér az étteremlánc egyik egységébe, mindig megbízható, kényelmes és ügyfélorientált kiszolgálást kap, ahol a gyorsételek minősége egységes ételminőségi szabványokon alapul, függetlenül legyen szó a népszerű McReggeliről vagy a szendvicsekről.

McDonald’s nyitvatartás történelmi távlatokban

A McDonald’s volt az első amerikai gyorsétteremlánc, amely még a rendszerváltást megelőzően betört a magyar piacra. A Régiposta utcában kialakított egység - korabeli beszámolók - szerint tetemes forgalmat bonyolított a 14 órás hivatalos McDonald’s nyitvatartás alatt és percenként átlagosan 10 főt szolgált ki.

A legegyedibb és sokak által legszebbnek titulált éttermét a Nyugati pályaudvar közvetlen szomszédságában alakították ki, ott, ahol korábban a vasúti étkezde állt. 1990-ben nyílt a győri Baross sétálóutcában az első vidéki étterem. Mára a teljes hálózat száma 88-ra bővült, de tervben van Kecskeméten is a nyitás.

Az évek alatt számos egyedi újítást vezetett be a cég az éttermek bel- és kültéri dizájnját illetően, illetve a vállalat folyamatosan kísérletezik formabontó koncepciókkal. A McDrive éttermet a McDonald’s elsőként honosította meg Magyarországon. A Ronald McDonald Ház a hosszas kórházi ápolásra szoruló gyerekek családjainak ingyenesen igénybe vehető szállást és ellátást biztosító jótékonysági kezdeményezés. A kültéri gyermekjátszótér bevezetése hasonlóképpen újdonságnak számított. 2003-ban nyitotta meg első McCafé egységét, amely elsősorban kávét és sütiket szolgál.

2016-ban a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány közreműködésével átadásra került Pécsett a Gyermekgyógyászati Klinikán kialakított családi szobák, amelyek a beteg gyermekek gyógyulását segítik elő. Szintén 2016-ban bicikliseket segítő appal jön ki a magyarországi McDonald’s, amely kerékpáros navigációs alkalmazás. Az alkalmazás segítséget kínál a kerékpárosoknak, hogy könnyebb és biztonságosabb legyen számukra a tekerés az utakon.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés