Hirdetés

Mediamarkt

2016. 12. 22.
Nyitvatartas MediamarktA nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő elektronikai cikkeket forgalmazó áruháza a Media Markt nyitva tartása immáron elérhető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik üzletbe mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris kiderítheti, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő Media Markt, így a legfrissebb akciókról sem marad le!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja a Media Markt üzletet és a település nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett üzlet mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve az üzlet pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket.

A Media Markt-ról

Az első Media Markt áruházat 1979-ben Münchenben 4 magánszemély álmodta és nyitotta meg, majd a hosszú évek alatt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházláncává tette. Alapításakor a Media- Saturn –Holding tulajdonában volt, azonban 1996 óta a Metro csoport tagja. Üzletstratégiájukkal újdonságnak számítottak az elektromos gépek kiskereskedelmének piacán: márkás termékek széles választékát kínálták az áruházakban, a vásárlókat nagy alapterületű áruházban várták és várják ma is, mintha egy kellemes séta közben tudnánk a műszaki cikkek között válogatni, kényelmesen nézelődve és válogatva a műszaki cikkek között. A vállalat elhívatott, hogy vásárlói kedvező árakon, jussanak hozzá minőségi termékekhez. Mindezt hozzáértő munkatársakkal, kiváló szolgáltatásokkal, márkás termékek egyedi választékával kívánják elérni.

Az első áruház gyorsan meghódította a vásárlók szívét, a Media Markt az emberek egyik kedvence lett, ezért a cég terjeszkedni kezdett nem csak Németországban, hanem Európa szerte is. Jelenleg 14 országban van jelen és több mint 700 áruházzal rendelkezik.

A Media Markt 1997. március 11-én nyitotta első áruházát Budapesten. Hatalmas áruválasztékkal várták a vásárlókat a háztartási és szórakoztató elektronika terén. 1999-ben nyitott a második Magyarországi Media Markt a Westend City Centerben. Számos vidéki nagyvárosban is új Media Markt üzletek nyíltak, Székesfehérváron, Debrecenben, Szegeden valamint Miskolcon. De nemcsak vidéken bővült a csoport, hanem a fővárosban és környékén is a nagy bevásárlóközpontokban is találhatunk Media Markt üzleteket.

Jelenleg összesen 22 Media Markt áruház fogadja a kedves vásárlókat országszerte. Budapesten és vonzáskörzetében 10 (Budaörs, Árkád, Megapark, Stop Shop, Pólus, Westend, Aréna, Mammut, Europark, Duna Plaza), vidéki nagyvárosokban pedig 12 (Szeged, Békéscsaba, Miskolc, Debrecen, Pécs, Győr, Szombathely, Nyíregyháza, Kecskemét, Szolnok, Székesfehérvár, Zalaegerszeg).

A következő ajánlatokkal várják vásárlóikat:
TV & Audió Film, Zene, Könyv, Gaming&Szoftver, Háztartási gép, Fotó, Videó&Optika, Mobiltelefon&Navigáció, Számítástechnika&Iroda, Barkács, Kert & Otthon

A vásárlók kényelmét a következő szolgáltatások garantálják:
Cetelem áruhitel, Pótalkatrészek &kellékek, Garancia Plusz, Okospult, E-hulladék átvétel, Powerbank kölcsönzés

Media Markt, ahol mindig találunk valami újat, bármelyik üzletébe is térjünk be országszerte!

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés