Hirdetés

Gyerünk a LIDL-be be...

2016. 03. 21.
A nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy Magyarország egyik legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatának nyitva tartása immáron elérhető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik üzletbe mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris kiderítheti, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő LIDL, így a legfrissebb akciókról sem marad le!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja a LIDL üzletet és a település nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett üzlet mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve az üzlet pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket.

Hálás köszönettel tartozunk Frencsy nevű felhasználónknak, aki a LIDL áruházak bejegyzésével nagyszerű munkát végzett adatbázisunk teljessé tételében! A nyitvatartas24.hu adattára napról-napra bővül, jelenleg több mint 65.000 bejegyzéssel büszkélkedhetünk! Bejegyzőink lelkes csapatához bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges. Felhasználóink minden egyes jóváhagyott bejegyzésért pontokat kapnak, melyeket akár azonnal készpénzre válthatnak. Újonnan regisztráló felhasználóinknak 1.500 forint bónusszal kedveskedünk az első 50, jóváhagyott bejegyzésükért! A kifizetéseket Skrillen és PayPalon keresztül végezzük, garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

A LIDL-ről

A LIDL élelmiszer-kereskedelmi hálózatként működő vállalat, amely az erőteljes expanziónak köszönhetően Európában és határain túl is eredményesen fejlődik. A LIDL-t az 1930-as években alapította a Schwarz család. Az 1970-es években épült az első olyan áruház, amelyet ma is ismerünk. Mára már Európa legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. A LIDL Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte 164 áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 3.500 dolgozója van. Az elmúlt néhány évben a diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatok között átvette a vezető szerepet és az első 10 között szerepel az üzletláncok rangsorában is (a napi fogyasztási cikkek kis- és nagykereskedelmében). A LIDL az 1.400-at is meghaladó termékeinek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, hiszen ezen termékek döntő része számos európai LIDL áruház polcain is megtalálható.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés