Hirdetés

Nyitvatartás24 már mobilon is!

2017. 07. 19.
Android App2009-ben kezdtünk és a semmiből felépítettünk egy havi egymilliós látogatottságú honlapot. Felhasználók tízezrei kattintanak nap-nap után honlapunkra üzletek és hatóságok aktuális nyitva tartása és elérhetősége után kutatva. És most már Android mobilokon is elérhetők vagyunk!

8 éven keresztül felhasználóink csak asztali számítógépen részesülhettek ingyenes honlapunk teljes funkcionalitásából, de nincs mese, nekünk is haladnunk kell a mobil-korral:

 

Mostantól mobilon is kereshettek a nyitvatartás24 masszív adatbázisában üzletek és hatóságok nyitva tartása után. Több mint 300 000 üzlet és hatóság található az adatbázisban, amely hála a lelkes önkéntes adatbejegyzőinknek, folyamatosan frissül és bővül.

 

Te is szeretnél adatbejegyző lenni és pénzt keresni? Nincs más dolgod mint regisztrálni az appon vagy honlapunkon keresztül, végigfutni a bejegyzésekre vonatkozó szabályzatunkon és elkezdeni adatot gyűjteni.

 

Mit is tud a Nyitvatartás24 alkalmazás? Mindent, amit a honlap tudott, azt az alkalmazás is tudja! Sőt, az applikációt úgy terveztük, hogy már egy elemi iskolás is könnyen navigálni tudjon a kezelőfelületén. Pofon egyszerű telepítés és használat mellett villámgyors keresés az adatbázisunkban szintén alapfunkciónak számít.

 

Kereshetsz irányítószám, település vagy üzletnév alapján. Vagy még egyszerűbben a GPS-helymeghatározóval. Az applikáció nyomonköveti a tartózkodási helyedet és valós időben mutatja az összes közeledben található regisztrált üzletet. Az eredmények távolság alapján kerülnek listázásra.

 

A felhasználók színkód segítségével azonnal meghatározhatják egy üzlet aktuális állapotát. Piros = az üzlet épp zárva van. Zöld = Juhéé nyitva, szabad a pálya!

 

Az üzletek adatlapján a következő adatokat fogjátok megtalálni egy bejegyzésnél:

 

- üzlet neve

- teljes cím, klikkelhető URL és telefonszám

- választható helyzetmeghatározás egy térképen

- pontos nyitva tartás a hét minden napjára

- kívánságra aktuális ajánlatok egy adott üzlettől

- kategóriák szerinti rendezés

- telefonkönyv

 

Az app rendelkezik listázási funkcióval is a fontos nyitva tartások kijelöléséhez, de akár kedvencekként is elmentheted őket. Így még internetkapcsolat nélkül is böngészheted a Nyitvatartas24.hu adatbázisát.

 

Az applikációt a következő linken tudjátok ingyenesen letölteni:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.nyitvatartas24.android&hl=hu

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés