Hirdetés

Ofotért

2016. 12. 15.
Nyitvatartas RaiffeisenA nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy a magyar tulajdonban lévő optikai és látszerész hálózat nyitva tartása immáron elérhető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik üzletbe mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris kiderítheti, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő Ofotért üzlet, így a legfrissebb akciókról sem marad le!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja az Ofotért üzletet és a település nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett üzlet mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve az üzlet pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket. Hálás köszönettel tartozunk patrasz nevű felhasználónknak, aki az Ofotért üzletek bejegyzésével nagyszerű munkát végzett adatbázisunk teljessé tételében! A nyitvatartas24.hu adattára napról-napra bővül, jelenleg több mint 65.000 bejegyzéssel büszkélkedhetünk! Bejegyzőink lelkes csapatához bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges. Felhasználóink minden egyes jóváhagyott bejegyzésért pontokat kapnak, melyeket akár azonnal készpénzre válthatnak. Újonnan regisztráló felhasználóinknak 1.500 forint bónusszal kedveskedünk az első 50, jóváhagyott bejegyzésükért! A kifizetéseket Skrillen és PayPalon keresztül végezzük, garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

Az Ofotért 1949-ben alakult Magyarországon, ma a GrandVision Hungary Kft. tulajdonában található. Az OFOTÉRT, Magyarország legnagyobb optikai hálózata, amely 60 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik az optikai szolgáltatások területén. Országszerte mintegy 92 megújult szaküzlettel várja vásárlóit, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről, kontaktlencse illesztésről, vagy akár egy új, divatos napszemüveg kiválasztásáról. Természetesen a kontaktlencsét viselők is teljes körű kiszolgálásban részesülnek az OFOTÉRT üzletekben, a lencsékhez kapcsolódó egyéb termékek is megtalálhatók (pl. kontaktlencse folyadék, tároló dobozok). A kiváló minőségű szolgáltatásokat az Ofotért a folyamatosan fejlesztéssel és a kollégák folyamatos képzésével garantálja.

Számos program és kedvezmény lehetőség van a vásárlók számára, hogy számukra mindig a legkedvezőbb áron legyen elérhető a választott szolgáltatás. Az üzletekben több száz szemüvegkeret közül válogathatnak a vásárlók, legyen szó gyermekről, fiatalról vagy idősebb korosztályról. A szolgáltatások között megtalálhatók a hozott szemüvegrecept alapján készített szemüvegek, de az üzletekben is kérhető látásvizsgálat, kontaktlencse forgalmazás, napszemüveg és törzsvásárlói program, amellyel számos kedvezmény igényelhető.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés