Hirdetés

Raiffeisen BANK

2016. 12. 08.
Nyitvatartas RaiffeisenA nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy Európa egyik vezető bankjának nyitva tartása immáron elérhető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik bankfiókba mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris kiderítheti, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő Raiffeisen bank, így a legújabb kölcsönök és akciók feltételeiről is időben értesülhet!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja a Raiffeisen bankfiókot és a település nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett bank mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve a fiók pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket.

Hálás köszönettel tartozunk gabriela nevű felhasználónknak, aki a Raiffeisen bankfiókok bejegyzésével nagyszerű munkát végzett adatbázisunk teljessé tételében! A nyitvatartas24.hu adattára napról-napra bővül, jelenleg több mint 65.000 bejegyzéssel büszkélkedhetünk! Bejegyzőink lelkes csapatához bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges. Felhasználóink minden egyes jóváhagyott bejegyzésért pontokat kapnak, melyeket akár azonnal készpénzre válthatnak. Újonnan regisztráló felhasználóinknak 1.500 forint bónusszal kedveskedünk az első 50, jóváhagyott bejegyzésükért! A kifizetéseket Skrillen és PayPalon keresztül végezzük, garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

A Raiffeisen Bankról

A Raiffeisen Bank Zrt. 67 bankfiókkal és 2200 fős személyzettel várja meglévő és leendő ügyfeleit hazánkban. A magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, minden pénzügyi területre kiterjedő szolgáltatásokat nyújtó szereplője. A Raiffeisen Bank Zrt. az osztrák Raiffeisen Bank International AG (RBI) leányvállalata, amely Közép – Kelet - Európa vezető univerzális bankja, Ausztriában pedig a vállalati és befektetési banki szolgáltatásokat nyújtó bankok között az egyik legmeghatározóbb. Magyarországon az egyéni-, kis- és középvállalatok, valamint a nagyvállalatok mellett önkormányzati partnereinek, társasházaknak és non-profit szervezeteknek is speciális termékeket és szolgáltatásokat alakított ki. Emellett teljes mértékben kiszolgálja az egyéni lakossági igényeket is.

A magyar Raiffeisen Bank a hazai kétszintű bankrendszer kialakulásával egy időben kezdte meg működését. Az indulása óta folyamatos fejlődés és növekedés jellemzi, amely annak köszönhető, hogy szolgáltatásait mindenkor ügyfelei elvárásaihoz és igényeihez igazítja. Így mára a magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjévé vált. A folyamatos fejlődés mellett az elért eredmények növekedése és a hatékonyság javítása jellemzi, amit a pénzügyi piacon történő új termékek bevezetésével és a belső szervezet folyamatos megújításával kíván elérni, mindvégig szem előtt tartva vállalati, önkormányzati és magánügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását. A Raiffeisen Banknál mindig kiemelt szerepet és megbecsülést kapnak az ügyfelek, bármely pénzügyi szolgáltatás iránt érdeklődjenek is.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés