Hirdetés

Rossmann: illatos vásárlást!

2016. 08. 03.
A nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózatának nyitva tartása immáron elérhető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik üzletbe mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris kiderítheti, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő Rossmann, így a legfrissebb akciókról sem marad le!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja a Rossmann üzletet és a település nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett üzlet mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve az üzlet pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket.

Hálás köszönettel tartozunk gabriela nevű felhasználónknak, aki a Rossmann üzletek bejegyzésével nagyszerű munkát végzett adatbázisunk teljessé tételében! A nyitvatartas24.hu adattára napról-napra bővül, jelenleg több mint 65.000 bejegyzéssel büszkélkedhetünk! Bejegyzőink lelkes csapatához bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges. Felhasználóink minden egyes jóváhagyott bejegyzésért pontokat kapnak, melyeket akár azonnal készpénzre válthatnak. Újonnan regisztráló felhasználóinknak 1.500 forint bónusszal kedveskedünk az első 50, jóváhagyott bejegyzésükért! A kifizetéseket Skrillen és PayPalon keresztül végezzük, garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

A Rossmannról

A Rossmann 1993. december 17-én, Debrecenben nyitotta első üzletét. Székhelye és logisztikai központja Üllőn, a Zsaróka út 8. szám alatt található. Országosan 184 bolttal várja vásárlóit. Közel 1.250 munkavállalót foglalkoztat, a dolgozók több mint 90%-a nő.

Az ország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működik. 2012-ben indította el Webshopját, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik. Szintén 2012 –ben indította útjára Baba programját, mely azóta is népszerűségnek örvend a kismamák körében, hiszen havonta megújuló akciókkal segíti a háztartásokat. Természetesen nem feledkeznek meg a fiatal generációról sem, melyet nem csak a folyamatosan megújuló választékuk mutat; Facebook oldalukon keresztül rendszeresen tájékoztatják őket a legfrissebb termékek megjelenéséről, mindezek mellett az oldal a szórakozásé is, hiszen számos applikációval és nyereményjátékkal várják kedvelőiket.

Egyre bővülő választékuk közül, jelenleg 12.000 termék, több mint 2.000 saját márkás termék érhető el, melyek remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A saját márkás termékek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés