Hirdetés

SPAR üzletek nyitvatartási ideje: kipipálva!

2016. 03. 29.
A nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózatának nyitva tartása immáron elérhető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik üzletbe mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris kiderítheti, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő SPAR, így a legújabb akciókat sem mulasztja el!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja a SPAR üzletet és a település nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett üzlet mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve az üzlet pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket.

Hálás köszönettel tartozunk magyar nevű felhasználónknak, aki a SPAR boltok bejegyzésével bámulatos munkát végzett adatbázisunk teljessé tételében! A nyitvatartas24.hu adattára napról-napra bővül, jelenleg több mint 65.000 bejegyzéssel büszkélkedhetünk! Bejegyzőink szorgos csapatához bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges. Felhasználóink minden egyes jóváhagyott bejegyzésért pontokat kapnak, melyeket akár azonnal készpénzre válthatnak. Újonnan regisztráló felhasználóinknak 1.500 forint bónusszal kedveskedünk az első 50, jóváhagyott bejegyzésükért! A kifizetéseket Skrillen és PayPalon keresztül végezzük, garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

A SPAR-ról

A SPAR vezérgondolata: „Kölcsönös együttműködéssel mindenki nyer”. A holland jelmondat (Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig) szavainak kezdőbetűi a DE SPAR betűszót adják ki, ami hollandul fenyőt jelent. Ezért választotta a SPAR logójának a fenyőt, amely az évek során együtt változott a vállalatcsoporttal. A SPAR-t Adriaan van Well kereskedő alapította a hollandiai Zoetermeerben, 1932-ben. A cég a kezdetekben önálló nagy- és kiskereskedők kereskedelmi láncba szerveződött szabad társulása volt. Napjainkban a SPAR a világ egyik legnagyobb franchise kereskedelmi lánca, ugyanazon a néven és egységes logóval, de nem multinacionális alapon tevékenykedik.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. működését az 1990-ben alapított ASPIAG (Austria SPAR International AG) vezényli. A SPAR első magyarországi üzletét Tatán nyitotta, 1991-ben. Üzletláncának fejlesztésére a kezdetektől fogva folyamatosan törekedett, mind mennyiségi, mind minőségi tekintetben. A SPAR nagyon fontosnak tartotta a lakóhelyek közelében nyitni üzleteit, így mind kisebb, mind nagyobb üzletei nagyon jól megközelíthetőek és központi csomópontokban helyezkednek el.

A magyarországi SPAR üzletek áruellátásának feladatait a központi logisztikai egységek látják el. Az első ilyen létesítmény 1994-ben nyílt meg Bicskén. Ez a raktárbázis a SPAR hálózattal együtt folyamatos korszerűsítések mellett bővül. A bicskei központ napjainkra már a társaság adminisztratív központjának is helyet ad. A cégcsoport növekedésének logisztikai kihívásaira a 2008-ban nyílt üllői logisztikai központ jelentett megoldást. További bővítést jelentett a bicskei központhoz kapcsolódó húsfeldolgozó üzem, mely a SPAR saját húsfeldolgozását végzi.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés