Hirdetés

Már elérhető a TESCO üzletek nyitvatartási ideje

2016. 02. 19.
A nyitvatartas24.hu büszkén jelenti be, hogy Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi láncának nyitva tartása immáron megtekinthető az oldalunkon! Már nem kell találgatnia, hogy melyik üzletbe mikor térhet be, csak egy gyors keresés és máris megtudhatja, hol található az Önhöz legközelebbi, nyitva lévő TESCO, így a legújabb akciókról sem marad le!Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a keresőbe beírja a TESCO üzletet és a város nevét, ezután megjelenik a bejegyzések listája, amelyen láthatja, hogy a keresett üzlet mikor nyit illetve meddig tart nyitva az adott napon, a bejegyzésre kattintva pedig további hasznos információkat tudhat meg, ideértve az üzlet pontos címét, telefonszámát és egyéb részleteket.

Hálás köszönettel tartozunk magyar nevű felhasználónknak, aki a TESCO üzletek bejegyzésével csodálatos munkát végzett adatbázisunk teljessé tételében! A nyitvatartas24.hu adattára napról-napra bővül, jelenleg több mint 65.000 bejegyzéssel büszkélkedhetünk! Bejegyzőink lelkes csapatához bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges. Felhasználóink minden egyes jóváhagyott bejegyzésért pontokat kapnak, melyeket akár azonnal készpénzre válthatnak. Újonnan regisztráló felhasználóinknak 1.500 forint bónusszal kedveskedünk az első 50, jóváhagyott bejegyzésükért! A kifizetéseket Skrillen és PayPalon keresztül végezzük, garantáltan 3 munkanapon belül. A kifizetéseknek nálunk nincs alsó határa.

A TESCO-ról

A TESCO 1995. óta működik Magyarországon, székhelye Budaörsön található. Több mint 20 ezer munkatársának biztosít állást és a második legnagyobb brit befektető illetve munkaadó az országban. Fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át egészen a kozmetikumokig és a lakáskiegészítőkig. Hetente több mint 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. Egyik jelentős fejlesztése az Online Bevásárlási rendszer előkészítése és beindítása volt, ami az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja a TESCO áruházakban megszokott alacsony árakkal és akciókkal. A TESCO vásárlói számára egy teljesen új „100%-os elégedettségi garancia” folyamatot alakított ki. Abban az esetben, ha a vásárló nem elégedett a náluk vásárolt termékkel és azt a minőség megőrzési/fogyaszthatósági időn, de maximum 28 munkanapon belül visszaviszi bármely TESCO áruházba, a vevőszolgálati pultnál visszakapja a termék teljes vételárát. A TESCO jelenleg több mint 1.100 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, élelmiszerválasztékában 3.200 saját márkás termék található, melynek körülbelül fele magyar termék.

« vissza a kezdőlapra

Hirdetés